(+372) 38 46320 sales@brandner.ee
Tööstuse 17, 72720 Paide Estonia

Valmistusandmed ja Formaadid

Selleks, et trükkplaadi valmistaja ja tellija saaksid teineteisest koheselt aru, palume teil oma projekteerimistöös kasutada alltoodud andmete ja failinimede seoseid.

CAD-i programmist eksportimisel pakkige vajalikud failid kokku (*.zip või *rar formaadis) ja nimetage saadud komplekt vastavalt oma äranägemise järgi – väljatöötluse nimi, number jne. Kui te peaksite tegema juba Brandner Electronics’isse saadetud failides muudatusi, siis palun ärge unustage lisada komplekti nimesse versiooni tähist või numbrit. See hoiab ära olukorra, kus võidakse valmistamisel kasutada eelnevat nn vigast versiooni.

Andmete nimetus Formaat Faili nimi
Ülapoole juhtiv kiht(Top) Gerber RS-274X, 3/3 mm top.gbr
Alapoole juhtiv kiht(Bottom) Gerber RS-274X, 3/3 mm bot.gbr
Sisekiht, numeratsioon ülevalt allapoole Gerber RS-274X, 3/3 mm i2.gbr;i3.gbr;i4.gbr jne
Ülapoole jootemask(topmask) Gerber RS-274X, 3/3 mm topmask.gbr
Alapoole jootemask Gerber RS-274X, 3/3 mm botmask.gbr
Ülapoole markeering Gerber RS-274X, 3/3 mm topsilk.gbr
Alapoole markeering Gerber RS-274X, 3/3 mm botsilk.gbr
Väljalõike gabariit, erikujulised väljalõiked Gerber RS-274X, 3/3 mm border.gbr
Ülapoole pastamask Gerber RS-274X, 3/3 mm toppaste.gbr
Alapoole pastamask Gerber RS-274X, 3/3 mm botpaste.gbr
Metaliseeritud avade puurfail Excellon 2 3/3 mm plated.drl
Metaliseerimata avade puurfail Excellon 2 3/3 mm unplated.drl
Pimetate avade puurfail ülakihist II sisekihti (näiteks) Excellon 2 3/3 mm topi2.drl
Maetud avade puurfail II ja III sisekihi vahel (näiteks) Excellon 2 3/3 mm i2i3.drl

NB! Tabelis on toodud enamkasutavate failide seosed. Kui teie töös puuduvad näiteks pimedad avad vms, siis ei ole vajalik neid tühjana genereerida.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close